woensdag 31 oktober 2012

Terug uit de Elzas

Hallo, en een speciaal welkom aan mijn nieuwe volgers!
 
Gisteren zijn we teruggekomen uit de Elzas. Het afgelopen weekend was het eerste weekend van Le Festival autour du Point de Croix in Kutzenhausen.
Het was geweldig, wat een aardige mensen en er waren heel veel mensen die het handwerken waarderen en zelf beoefenen.
Wij hadden een mooie kraam van 4 meter breed. Daar had ik nog wel een beetje pijn in de buik van, want met die mini's van mij 4 meter te vullen.....Maar we hadden de miniaturen per groep ingedeeld:
 
 

Je ziet hier van links naar rechts: de speeltuin, de picknick, de vogelvijver en de kerst. Links was mijn werkplek, daar lag ook de doopjurk waar ik mee aan het breien ben.

 
Ik had mijn eigen louplamp meegenomen, maar helaas paste deze niet op de tafel. Gelukkig was er een stand waar louplampen verkocht werden. We mochten van deze meneer voor de 3 dagen van de beurs een lamp lenen. Deze heb ik later gekocht, want het is een louplamp met LED licht, heerlijk rustig aan de ogen.
 
Voordat de beurs begon had ik al een beertje verkocht. Bij ons overnachtingsadres was een meneer die op slag "fliefd" werd op dit beertje:
Gelukkig mocht het beertje nog mee naar de beurs. Afgelopen maandag hebben we het beertje weggebracht. Als een miniatuurdiertje een nieuwe eigenaar krijgt, spreek ik het altijd toe dat ie zich moet gedragen:
 
 
Tot zover dit eerste verslag van de Elzas, volgende keer weer.
 
Groetjes en bedankt voor het lezen,
Ria
 

4 opmerkingen:

 1. leuk verslag met foto's! hebben Kareltje en Lotje trouwens wel speech van je gehad? in elk geval gedraagt het stel zich nog altijd keurig... zijn heel wat rustiger dan Japie&Jopie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, Kareltje en Lotje heb ik ook toegesproken, en zo te horen werkt dat nog steeds!! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ria,

  Wat leuk om je te volgen!
  Ik kom ook uit Apeldoorn en heb helaas ook Fybromyalgie.

  Groetjes
  Tamara
  http://at-thekitchen.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Tamara, wat leuk dat je me gevonden hebt! Ik zag op jouw blog dat je meedoet met de petit fours CAL van Grietje, daar ben ik deze week ook mee begonnen, een verslag volgt nog, ik ben inmiddels bij de derde, dus heb nogal wat in te halen.
   Welkom op mijn blog!
   groetjes, Ria

   Verwijderen